088 - 123 6789
Vestiging Uden: Losplaats 16c 5404 NJ Uden
Vestiging Haps: Sint Hubertseweg 2 - 5443ND Haps
info@activato.nl

Security

Hackers & Virussen

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijf te beschermen tegen de voortdurend evoluerende dreigingen van hackers en virussen. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan beveiligingsoplossingen om uw organisatie te bewapenen tegen deze bedreigingen.

Onze experts staan klaar om u te voorzien van gepersonaliseerd advies. We evalueren uw huidige beveiligingsinfrastructuur, identificeren zwakke punten en stellen een strategie op maat voor die past bij uw specifieke behoeften.

Een van onze krachtige beveiligingsoplossingen is de Sonicwall EDR Client, die uw pc’s beschermt tegen geavanceerde bedreigingen. Met realtime detectie en respons worden verdachte activiteiten direct aangepakt, waardoor potentiële aanvallen worden geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanrichten.

Naast de EDR Client bieden wij ook Sonicwall Firewalls met actieve bedreigingsfilters. Deze geavanceerde firewalls houden voortdurend toezicht op uw netwerkverkeer en identificeren en blokkeren proactief schadelijke bedreigingen voordat ze uw systeem kunnen binnendringen.

Microsoft 365

Voor uw Microsoft 365-omgeving bieden wij beveiligingsmaatregelen zoals 2-factor authenticatie (2FA) en conditional access, gebaseerd op het zero-trust-principe. Met 2FA wordt een extra beveiligingslaag toegevoegd door gebruikers te vragen om naast hun wachtwoord een tweede verificatiemethode te gebruiken, zoals een sms-code of een authenticatie-app. Met conditional access bepaalt u welke gebruikers, apparaten en locaties toegang hebben tot uw gegevens, waardoor alleen geautoriseerde en vertrouwde bronnen toegang krijgen.

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn, bieden wij ook backup-systemen voor Microsoft 365. Met regelmatige back-ups kunt u verloren gegevens snel herstellen en bedrijfscontinuïteit waarborgen.

Security Hyve

We beschermen uw e-mailsysteem en netwerk ook tegen spam en virussen met behulp van geavanceerde filters van Hornet Security. Deze filters scannen inkomende en uitgaande e-mails op verdachte activiteiten en blokkeren schadelijke inhoud, waardoor uw bedrijfsnetwerk veilig blijft.
Als partner van Security Hyve werken we samen om uw bedrijf te beschermen.

Security Hyve is een bedrijf dat actief op zoek gaat naar kwetsbaarheden in uw netwerk en applicaties, zodat we proactieve maatregelen kunnen nemen om potentiële

Naast technische oplossingen streven we ook naar bewustwording en veilig gedrag bij uw medewerkers. Ons advies in gezond verstand helpt hen om best practices op het gebied van beveiliging te volgen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden, het vermijden van verdachte e-mailbijlagen en het regelmatig updaten van software.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Cart
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare